Hogy miért Puncs ... ... mert lehet krémes, hideg nyalánkság vagy fűszeres, illatos, forró izgalom. Mert selymes, Bordós-pinkes. Szerintem már a szó is gyönyörű: PUNCS. Bársonyos és érzéki. Egyszóval igazán Nőcis. ... és miért Madlen ... mert a sütőből terjengő édes illat, melegen ölelte át a lakást.
2011. február 9., szerda
A sós mandula ügy
Pillanatnyilag kipikopácsolás közepette írogatok, ugyanis folyamatosan támogatunk egy svéd bútoráruházat és a fiúk épp gardrób szekrényt próbálnak építeni a szobába. Gardrób szekrény nagy darab állat, így ki sem tudok mozdulni aprócska négyzetméteremről, tehát nem fogok összedobni egy 5 fogásos Gundel vacsorát. Maradt a Furmint mellé a sós mandula. A sós mandula...Sajni, mint minden jó az életben, az éjszakai nassolás is káros a mai trendi egészséges élmódot élőknek, rászoktunk a sok műanyag vacak és cukor bomba helyett a mandulára, ami a fehérvári piacról érkezik egy kedves mamótól, mikor én Cirmim vásárolni megy. Házi paradicsomlé imádat mellett, szeretünk ott hagyni egy pár ezrest és bitang nagy szemű mandulákkal haza érkezni.
Kicsi - pici tökmagolajon egy nagy marék mandulát és több csipet sót összepirítok. Lehet fűszerezni, akár csípősre, rozmaringosra, de a legjobb így sósan.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése