A miénkhez szárított almát, egész fahéj rudat, csillag ánizst és apró terméseket használtunk.
Hogy miért Puncs ... ... mert lehet krémes, hideg nyalánkság vagy fűszeres, illatos, forró izgalom. Mert selymes, Bordós-pinkes. Szerintem már a szó is gyönyörű: PUNCS. Bársonyos és érzéki. Egyszóval igazán Nőcis. ... és miért Madlen ... mert a sütőből terjengő édes illat, melegen ölelte át a lakást.
2010. december 10., péntek
Adventi koszorú,vagy asztaldísz a konyhából.
Két hete a csajokkal megcsináltuk az adventi koszorúnkat. Otthon, és többnyire a konyhából válogatva. Elképesztően sok alapanyagot lehet találni a fűszerek - gyümölcsök között, illetve kis fantáziával extra szép koszorú vagy asztaldísz készíthető például száraz tésztából, már kész mézeskalácsból. Kétszer sem mondom, hogy olcsóbb lesz, mintha készen a virágárusnál kaphatót vennénk meg, de szerintem jó élmény, hogy mi gyártjuk és klassz vasárnapi elfoglaltság, főleg ha gyerkőc is van, aki segít. Nyilván be kell szerezni az alapot, esetleg fenyőágat, gyertyákat és szalagokat, sőt egy ragasztó pisztoly sem árt, de innentől kezdve a kreativitásunkra van bízva a végeredmény.
A miénkhez szárított almát, egész fahéj rudat, csillag ánizst és apró terméseket használtunk.
A miénkhez szárított almát, egész fahéj rudat, csillag ánizst és apró terméseket használtunk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése