Hogy miért Puncs ... ... mert lehet krémes, hideg nyalánkság vagy fűszeres, illatos, forró izgalom. Mert selymes, Bordós-pinkes. Szerintem már a szó is gyönyörű: PUNCS. Bársonyos és érzéki. Egyszóval igazán Nőcis. ... és miért Madlen ... mert a sütőből terjengő édes illat, melegen ölelte át a lakást.
2009. december 12., szombat
Zöldség csíkok, zöldfűszeres mártogatóssal
Adj magadnak, és az egészségednek 5 percet, és
chips – majonéz egyveleg helyett, ezzel ülj le a tv elé szombat este. …
A párom, párszor körbejárta az asztalt és csak némi unszolásra kóstolta meg, mivel nem nagy zöldség rajongó, majd tágra nyílt szemekkel, nagy mosollyal konstatálta, hogy hoppá,
„kérek még „.
Kell nekünk :
2 nagyobb sárgarépa
1 nagyobb kígyóuborka
1 sárga és 1 zöld Kalifornia paprika
½ liter tejföl / ez persze lehet kevesebb, de nálunk, hamar elfogy a szósz… /
4 ek natur krémsajt
friss petrezselyem, metélőhagyma, kakukkfű,
pici szárított, egész vagy karikázott chili / ha csípősen szeretjük /
só, fehérbors
Tehát stopper indul :
A zöldségek, megmosása, hámozása, és kb. 1 ujjnyi vastag csíkokba szeletelése, rövid időt vesz igénybe.
A friss fűszernövényeket, felaprítjuk, ízlés szerint / mi nem sajnáltuk /. A tejföllel, sajttal összedolgozzuk, sózzuk, borsozzuk. A chilit felkarikázzuk, csipetnyit a krémhez keverünk, a maradékkal díszítjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése