2009. november 12., csütörtök

Són sült csirkecomb, görög salátával


Ezt a ételt akkor szoktuk készíteni, amikor váratlan, éhes szájú vendégek érkeznek, mert annyira egyszerű és gyors, ráadásul könnyű és nem kell a konyhában ácsorogni mellette.


HOZZÁVALÓK / 4 személyre /:

4 db csirke felsőcomb

1 kg só


Jól látjátok, ennyi hozzávaló kell csak nekünk. A sót egy tepsibe rakjuk, majd ráhelyezzük a pipicombokat. Bármilyen fűszerrel ízesíthető,de szerintem így egyszerűen elkészítve a legfinomabb. Fóliával lefedve, 175 fokos előmelegített sütőben 40 perc, majd a fóliát levéve még 15 perc.


A görögsalátát nem részletezem, csak ötletelek, mert így le lehet csökkenteni a munka folyamatot. Tehát így lett a szilvaparadicsom is,ami,ha hiszitek, ha nem szilva formájú és apró,mint a koktélparadicsom, ezért nem kell darabolni. A másik,amit később leírok,az az előre pácolt fetasajt :-)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...