2011. április 10., vasárnap

Grill,grill,grill...

Már a hét elején elhatároztuk, hogy vasárnap csak a mi napunk lesz, kettesben, nem rohanunk, nem jön senki, és nem megyünk sehova. Cirmim vett egy 5 hete rohasztott Argentín bélszínt, "tejes "báránylapocka és irány a kert. Semmi extra receptünk nem volt. Egyszerűen annyira jól sikerült, hogy Balii nyaralásunk óta nem volt ekkora flash-ünk és ilyen meghitt, nyugodt napunk, azt meg aztán külön megállapítottuk,hogy zsenik vagyunk a konyhában, együtt nagyon komoly ízeket tudunk összerakni és igazi ínyencek, gasztro őrültek vagyunk no meg persze imádjuk a hasunkat . Napfény,rosé fröccs,ízek, imák, szerelmek. A recepteket, miután vagy nyolcszor megkérdeztük egymástól, hogy megjegyeztük e, felírtuk e, és miután, a " hmmmm","ez marha jó", "uh" ,és ehhez hasonló, leginkább durvább szavak elhagyták a szánkat arra jutottam, hogy külön-külön minden tétel,recept megérdemli a lejegyzés. Szép,új kert tujákkal, új kerti bútor, rózsaszín füst felhő, végre együtt, egyedül...

Menünk :

Bélszín saját levében érlelve, grillen, natúran
Csirkenyárs mangóval, sáfránnyal pikáns pácban
Báránylapocka keleties fűszerekkel, zöld citrommal, levendulamézzel és pisztáciával
Vajon párolt spenót vörös babbal és lila hagymával
Egyszerű ruccola saláta
Fokhagymás, majonézes kukorica
Grillezett burgonya snidlinges krémsajttal
Almás-körtés crumble vanília fagyival

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...