2 karika, ujjnyi vastag puha, érlelt kecskesajt / kb. 15 dkg /
2 ek darált dió
2 ek zsemlemorzsa
1 tojás
1 marék ruccola
10-12 szem nagyobb eper
retek, póré vagy vegyes csíra
3 ek akácméz
1 ek szója szósz
2 ek málnaecet
pici vaj
A bunda a sajtra rém egyszerű, a darált diót összekeverem a zsemlemorzsával, sózom és beleforgatom a sajtot, majd a felvert tojásba mártom és ismét a diós panírba. Serpenyőben vajat olvasztok és pirosra sütöm.
A salátát tányérra halmozom, rá negyedelem az epret, megszórom a csírával. A mézet, szóját, ecetet összekavarom. A sajtot a salira helyezem és meglocsolom az öntettel. Megeszem és megnyalom mind a 10 ujjam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése