2010. február 3., szerda

Pestos csigák szárított sonkával

Ma, se kedvem, se időm főzőcskézni és amúgy is vacsorázni visz a Drágám, ezért egy gyors falatka, ha megéheznénk estig. Három dologban módosítanék így utólag. Az első, hogy vastagabban kell kennem a pestoval, mert beszívja a tészta és az íze is intenzívebb lesz. A második, hogy vékonyabbra kell vágni a csigákat, mert aranyosan megnőnek. A harmadik, hogy a feta sajt jobb lesz bele, mint a füstölt.
1 lap mélyhűtött levesles tészta
5 dkg apróra vágott füstőlt sajt
5 dkg apróra vágott szárított sonka
5 dkg apróra vágott bacon
fél üveg pesto szósz
A kiengedett tészta lapot 3 mm-es téglalapra nyújtjom. Megkenem a pestoval, rászórom a többi töltikének valót, majd a hosszabbik oldala mentén szorosan feltekerem, és kb 1 cm-es szeletekre vágom.A csigákat ezek után kibélelt, lapos tepsibe fektetjük, és 180 °os sütőben 20 perc alatt pirosra sütjük.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...