Amúgyis Ő adta az ihletet a saját blogunkhoz, Ő szerettetett meg velünk különböző fűszereket, és rajta keresztűl találtam rá arra az ízre, amit számos arab országban már imádtam, a római köményre. A recept CHILI & VANILIA oldalán megtalálható...
Hogy miért Puncs ... ... mert lehet krémes, hideg nyalánkság vagy fűszeres, illatos, forró izgalom. Mert selymes, Bordós-pinkes. Szerintem már a szó is gyönyörű: PUNCS. Bársonyos és érzéki. Egyszóval igazán Nőcis. ... és miért Madlen ... mert a sütőből terjengő édes illat, melegen ölelte át a lakást.
2010. március 10., szerda
Az igazi vanília fagyi
CHILI & VANILIA tökéletes házi vanília fagyija. Elképesztően krémes, lágy egyszerűen tényleg tökéletes ! Nem kell a téglára fagyott, tömb fagylalttal vitatkozni, mikor kivesszük a mélyhűtőből, mert klasszul kanalazható. Egyszerűen, gyorsan elkészíthető.
Tudnék róla ódákat zengeni,ahogy Kincsem is, aki hetek óta nyúz vanília fagyiért, csak nem voltam elég bátor még a főzős változathoz, de ahogy egyéb receptjeiben, úgy ebben sem csalódtam.
Amúgyis Ő adta az ihletet a saját blogunkhoz, Ő szerettetett meg velünk különböző fűszereket, és rajta keresztűl találtam rá arra az ízre, amit számos arab országban már imádtam, a római köményre. A recept CHILI & VANILIA oldalán megtalálható...
Amúgyis Ő adta az ihletet a saját blogunkhoz, Ő szerettetett meg velünk különböző fűszereket, és rajta keresztűl találtam rá arra az ízre, amit számos arab országban már imádtam, a római köményre. A recept CHILI & VANILIA oldalán megtalálható...
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése