Hogy miért Puncs ... ... mert lehet krémes, hideg nyalánkság vagy fűszeres, illatos, forró izgalom. Mert selymes, Bordós-pinkes. Szerintem már a szó is gyönyörű: PUNCS. Bársonyos és érzéki. Egyszóval igazán Nőcis. ... és miért Madlen ... mert a sütőből terjengő édes illat, melegen ölelte át a lakást.
2010. március 26., péntek
TRÜKKÖZŐ : Paprika csumázás
A legegyszerűbben úgy tudjuk a paprikát megszabadítani a csumájától, hogy megfogjuk a maradék szárát és óvatosan belenyomjuk a paprikába, egy kisebb csavarással rásegítve, majd az egészet magházzal együtt kitudjuk húzni belőle. Gyakorlatilag beleszakítjuk.A magokat még kirázzuk belőle, majd lehet is szeletelni.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése