Hogy miért Puncs ... ... mert lehet krémes, hideg nyalánkság vagy fűszeres, illatos, forró izgalom. Mert selymes, Bordós-pinkes. Szerintem már a szó is gyönyörű: PUNCS. Bársonyos és érzéki. Egyszóval igazán Nőcis. ... és miért Madlen ... mert a sütőből terjengő édes illat, melegen ölelte át a lakást.
2010. március 15., hétfő
Menzás szardínia krém
Hááááát, egyszer már voltam napközis. Csak azért, mert Márta néni, a napközis tanárnő, hétvégére a két legjobb gyereknek odaadott egy öltöztethető babát és egy macit. 1 hétig én voltam a legjobb gyerek. Szerettem a menzás uzsikat. Mézes kenyér, szardíniás kifli....szerettem, emlékszem rá, különlegesnek tartottam. A játékokat nem én vittem haza, napközis sem voltam többet, de ime egy gyors, menzás reggeli, a napköziből:
1 konzerv olajos szardínia
1 ek vaj
citrom
fehérbors, só
pirítós
A halacskát villával összenyomkodom, a vajjal bekeverem, fűszerezem, facsarok bele kicsi citromot. Ez az alap, ehhez szoktam néha még lilahagymát reszelni, úgy is nagyon fincsi.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése